Management, konceptutveckling och drift av hållbara restaurang- och måltidslösningar

Agendarum arbetar på uppdrag i både slutna sammanhang som t ex företagsrestauranger samt i offentliga miljöer. Varje uppdrag och koncept är unikt och därmed även vår kreativa lösning, men i botten finns alltid våra grundläggande principer:
  • Vi tummar aldrig på hållbarhetsfrågor och ligger alltid i
    framkant när det kommer till innovation och matutveckling.
  • Vi lagar alltid god mat av hög kvalitet
  • Vårt värdskap är minst lika viktigt som maten
    och ett huvudfokus i alla våra uppdrag

Jobba hos oss

Vi söker löpande nya medarbetare till våra verksamheter i Stockholm: Souschef, kockar, servis, restaurangbiträden och bagare. Om du är intresserad av oss och våra uppdrag, maila ditt CV till jobb@agendarum.se och berätta mer om dig själv och vilken roll du söker. Vi arbetar efter fyra grundvärderingar som vi tillsammans med våra medarbetare tar från ord till handling i våra olika uppdrag: God mat, fantastiskt värdskap, 100% hållbarhet (miljö, människor & ekonomi) och branschens bästa arbetsplats. Agendarum arbetar för en jämställd arbetsplats och ser mångfald som en given styrka i våra uppdrag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Våra partners

Vill du bli partner till Agendarum och tillsammans med oss driva tesen ”framtidens mat”? Till våra olika uppdrag söker vi alltid samarbeten med företag inom restaurang- och livsmedelsindustrin som delar våra värderingar och som vill att branschen ska vara en lösning på klimat- och hållbarhetsutmaningen. Dagens livsmedelssystem utgör ca 25% av världens totala utsläpp av växthusgaser, med gemensamma insatser och en grön omställning kan vi med andra ord åstadkomma mycket. Tillsammans med våra uppdragsgivare och täta samarbeten med våra partners har vi en fantastisk möjlighet att bidra.

 Om du är distributör, producent eller driver annan verksamhet i branschen och delar våra värderingar, hör av dig så pratar vi mat och hållbara affärer.

Kontakt

Dan Haneklint, VD

Tel: 0708-151243

dan@agendarum.se